Zaag- & snoeiwerk

Zaag- en snoeiwerk is een belangrijk onderdeel van het hoveniersvak. Het is noodzakelijk om het dode, zieke en overtollige hout of struik te verwijderen. Snoeien bevordert bovendien de groei en bloei van bomen en struiken. Professionele boomverzorging is dan ook ons vak. Heeft u een haag, struik of boom waar u zelf geen raad mee weet? Wij adviseren over gezondheid, regelgeving, zagen en snoeien op diverse kleine en grote locaties. Veilig én met oog voor kwaliteit voor zowel groen, dier en mens. Iedere situatie vergt een andere aanpak.

Vooral in de wintermaanden is zaag- en snoeiwerk een groeiende tak voor ons bedrijf. Hoveniersbedrijf Jutten beschikt over de benodigde expertise en opdrachtgevers als gemeenten, Staatsbosbeheer en het Geldersch landschap maken daar graag gebruik van. Daarnaast doen we uiteraard ook veel particulier werk. Dit alles zorgt voor een grote stroom aan hout en chips (houtsnippers). Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden aan u als klant.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft zaag- & snoeiwerk? Er wordt tijdens de kennismaking nauwkeurig met u gekeken naar de huidige situatie met de beste oplossing.

Over het algemeen worden bomen in één keer omgezaagd. Is er niet voldoende ruimte? Dan worden er klimtechnieken toegepast en/of een hoogwerker ingezet waardoor de boom in delen wordt neergehaald.

Afval en rommel? Daar doen wij niet aan. We beschikken over de kennis en materiaal voor het versnipperen van takken, afvoeren van stamhout en uitfrezen van stobben. Wanneer wij uw tuin verlaten is het strak voor elkaar!

mooi_werk
0
× Chat met ons