Plantenbak ‘Buxus’ van Adezz vierkant H60 cm

299,95

Deze fraaie Buxus polyester plantenbak heeft een royaal formaat van 60x60x60 cm. Hebt u veel ruimte in uw tuin of houdt u van een luxeueze uitstraling? Kies dan voor wat grotere polyester platenbakken, zoals deze. Ideaal om een zee aan bloemen in te zetten als het voorjaar aanbreekt of om in het najaar bloembollen in planten. Ook erg geschikt voor een (kleine) boom.

De bovenrand van alle polyester plantenbakken van Adezz is dubbel omgezet, wat deze bakken een fraaie en tijdloze uitstraling geeft. Doordat deze plantenbak van hoogwaardig gewapend polyester gemaakt is en deze bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken onmogelijk uitscheuren. U krijgt op deze plantenbak dan ook 5 jaar garantie.

Beschrijving

Beschrijving

Adezz is een hoogwaardig merk en staat voor kwalitatieve producten met een hoge duurzaamheid en levensduur. Deze plantenbak wordt door en door gekleurd en zal daardoor zijn kleur behouden. De polyester bakken van Adezz worden standaard uitgevoerd in de kleur zwartgrijs, maar zijn ook (tegen meerprijs) leverbaar in beigegrijs, antracietgrijs, lichtgrijs, gitzwart, zuiverwit en verkeerswit. Bovenrand is 60×25 mm.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 60 × 60 × 60 cm
Materiaal Polyester

Andere suggesties…