Pampasgras (Cortaderia selloana)

6,00

Pampasgras, in het Latijns ook wel Cortaderia selloana, is een prachtige, uitbundige en snelgroeiende soort siergras met grote pluimen die vanaf einde zomer tot einde winter zorgen voor een sierlijke touch in uw tuin.

Let op! Prijzen voor planten en bomen zijn vanaf prijzen en kunnen afwijken per afname en seizoen. Vermeld uw wensen en vragen bij de bestelnotitie nadat u het product heeft toegevoegd in de winkelwagen. Orders vanaf €10,- kunnen afgehaald worden bij ons pick-up point. 

Beschrijving

Beschrijving

Pampasgras lijkt meer op riet dan op siergras en vraagt om die reden ook om een plekje waar het goed kan groeien. U kunt pampusgras ook heel goed in een pot zetten of midden in een gazon voor het terras of langs een vijver. Vooral de pluimen die in de zomer beginnen te komen maken pampasgras tot een echte blikvanger. Er zijn diverse soorten pampasgras, die allemaal tussen de 1 en 2 meter hoog kunnen worden. Het pampasgras bloeit in september met volle, prachtige zilverwitte, roze of crème pluimen en de bloempluimen kunnen erin blijven zitten tot einde winter.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Groen