Sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’)

94,95

De Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ is een populaire bloesemboom door zijn vroege voorjaarsbloei. De ‘Chanticleer’ bloeit vanaf april met zuiverwitte bloemen die in tuilen van 6 tot 12 aan de boom komen. Dit zorgt voor een ware wolk van bloesem, die erg in trek zijn bij insecten. Het blad blijft tot ver in de herfst aan de Sierpeer zitten. Het blad van deze bloesemboom is glanzend groen in de zomer en in het najaar verkleurt het blad naar prachtige herfstkleuren, namelijk geel, oranje en rood. Na de bloei volgen soms enkele vruchten aan de Sierpeer. Deze boom kan zodanig gesnoeid worden dat een bolvormige kroon ontstaat.

Let op! Prijzen voor planten en bomen zijn vanaf prijzen en kunnen afwijken per afname en seizoen. Vermeld uw wensen en vragen bij de bestelnotitie nadat u het product heeft toegevoegd in de winkelwagen. Orders vanaf €10,- kunnen afgehaald worden bij ons pick-up point. 

Beschrijving

Beschrijving

De Sierpeer is verkrijgbaar in erg veel verschillende maten. Neem rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Kenmerken
Bladkleur: Geel, Groen, Oranje, Rood
Blad in de winter: Bladverliezend
Winterhard: Ja
Bloeiperiode: Voorjaarsbloeier
Onderhoud: Eenvoudig
Wintergroen: Nee
Standplaats: Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte: 10 meter
Bloemkleur: Wit
Snoeimaand: Februari, Juni, November
Waterbehoefte: Gemiddeld
Vruchtdragend: Nee
Groeisnelheid: Gemiddeld

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Groen