Werkwijze…

Ontwerp en offertes

Bij het verwezenlijken van uw wensen zijn een goed ontwerp en offertes van groot belang. Tijdens de kennismaking zijn wij bij u langs gekomen en hebben we uitvoerig gesproken over uw wensen. Met uw wensen- en voorkeurslijst en onze visie en ervaring kunnen we aan de slag. Een groot voordeel van ons bedrijf is dat u altijd met dezelfde persoon te maken heeft.

Het ontwerp

Het ontwerp voldoet volledig aan uw wensen. Wanneer het ontwerp af is, komen wij bij u langs om het ontwerp met u door te nemen. Indien gewenst kunnen we nog wat kleine aanpassingen doorvoeren. Echter is de kans dat dit nodig is vrij klein. Door een gedegen kennismakingsgesprek te hebben gehad en hierbij goed in kaart te hebben gebracht wat u precies wilt, zijn 9 van de 10 tekeningen meteen goed.

Het ontwerp vormt het rode draad in het verhaal. Samen met u bespreken we de te gebruiken materialen. U kunt hierbij aangeven wat uw smaak is en ik kan het een en ander bijsturen om tot een verantwoorde soortkeuze te komen. Juist omdat er zo veel verschillende varianten zijn van producten, is een stukje begeleiding van de hovenier ook hier weer erg belangrijk. Door het ontwerp kunt u van tevoren (in kleur) zien hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien. Op die manier komt u tijdens de uitvoering niet voor verrassingen te staan.

De offerte

Hebben we alle materialen uitgezocht en doet het ontwerp aan uw wensen? Dan maken we aan de hand van deze gegevens de offerte klaar. Wij werken in 90% van de gevallen met een aanneemsom om zo van tevoren duidelijk te hebben wat het plan gaat kosten. Hierdoor voorkomen we nare verrassingen achteraf.

Alles is mogelijk. Wilt u zelf meewerken of bijvoorbeeld de aanplant zelf doen? In overleg kunnen wij samen uw droomtuin realiseren. We zorgen er samen voor dat uw tuin er de komende vijftien jaar op en top uitziet en u iedere dag van uw tuin kunt genieten. U met uw eigen wensen en wij met het team van vakbekwame hoveniers!

KENNISMAKING

Het eerste contact wordt meestal gelegd door u als klant. Om wat voor werkzaamheden het ook gaat: we maken altijd een afspraak om op een door u gewenst moment bij u thuis de situatie te bekijken.

ONTWERP EN OFFERTES

Om uw wensen te verwezenlijken, is een goed ontwerp benodigd. Daarom interviewen wij u tijdens de kennismaking zo uitvoerig mogelijk over uw wensen. Naderhand ontvangt u het ontwerp met offerte van ons.

DE UITVOERING

De uitvoering is natuurlijk één van onze belangrijkste taken en van groot belang tijdens onze werkwijze. De gehele uitvoering houden wij in eigen beheer. U heeft dus altijd met dezelfde personen te maken en niet met allerlei onderaannemers.

NAZORG EN GARANTIE

Ontwikkeling van uw tuin staat voorop. Naderhand bezoeken wij 2 à 3 keer uw tuin om u te voorzien van onderhoudsadvies en vervangen eventuele dode planten.

mooi_werk
0
× Chat met ons