Werkwijze…

Kennismaking

U als klant legt meestal het eerste contact. (linken) Om wat voor werkzaamheden het ook gaat, wij maken altijd een afspraak om bij u thuis langs te komen. Dit kan op een u gewenst moment: zowel overdag als ’s avonds of misschien wel op een zaterdag. Doordat wij bij u thuis komen voor een kennismaking, kunnen we meteen de huidige situatie bekijken en samen brainstormen over eventuele mogelijkheden.

Geheel vrijblijvend

Al gaat het om het weghalen van een boom of het aanleggen van een gigantische tuin, iedere klant krijgt dezelfde aandacht. Hierdoor komen we tijdens het ontwerpen en uitvoeren altijd tot een perfect gewenst resultaat. We willen de drempel voor u als klant om een hovenier erbij te halen zo laag mogelijk houden. Om die reden is de kennismaking altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Frisse blik

U ziet uw eigen tuin natuurlijk dagelijks. U blijft daardoor ongetwijfeld vaak steken op dezelfde knelpunten wat inrichting betreft. Omdat wij uw tuin niet eerder hebben gezien, komen we vaak met frisse en soms geheel onverwachte ideeën. Wilt u weten of er meer mogelijk is met uw tuin? Twijfel niet en laat er een vakman naar kijken, zodat u in de toekomst iedere dag van uw tuin kunt genieten.

KENNISMAKING

Het eerste contact wordt meestal gelegd door u als klant. Om wat voor werkzaamheden het ook gaat: we maken altijd een afspraak om op een door u gewenst moment bij u thuis de situatie te bekijken.

ONTWERP EN OFFERTES

Om uw wensen te verwezenlijken, is een goed ontwerp benodigd. Daarom interviewen wij u tijdens de kennismaking zo uitvoerig mogelijk over uw wensen. Naderhand ontvangt u het ontwerp met offerte van ons.

DE UITVOERING

De uitvoering is natuurlijk één van onze belangrijkste taken. De gehele uitvoering houden wij in eigen beheer. U heeft dus altijd met dezelfde personen te maken en niet met allerlei onderaannemers.

NAZORG EN GARANTIE

Ontwikkeling van uw tuin staat voorop. Naderhand bezoeken wij 2 à 3 keer uw tuin om u te voorzien van onderhoudsadvies en vervangen eventuele dode planten.

mooi_werk
0
× Chat met ons