Werkwijze…

De uitvoering

De uitvoering van de het door ons gemaakte ontwerp is natuurlijk één van onze belangrijkste taken. Dit kan gaan over nieuwe aanleg, maar ook over de onderhoud van uw tuin, het plaatsen van een schutting en dergelijke. De gehele uitvoering houden wij in eigen beheer. Dat betekent dat u altijd met dezelfde personen te maken heeft en niet met allerlei onderaannemers.

Mogelijkheden

Van sloopwerk tot vijvers van grondwerk tot het plaatsen van uw tuinhuisje, wij verzorgen de uitvoering van A tot Z. Voor ons team van vakbekwame hoveniers is geen klus te groot of te gek. Het enige wat u nog deels zelf hoeft te doen is het uitzoeken van de te gebruiken materialen. Uiteraard helpen wij u hierbij en ontvangt u van ons advies over welke materialen u het beste kunt gebruiken.

Aanleg

Het bestellen en leveren verloopt altijd via ons. U heeft dus nergens meer omkijken naar tot het moment van oplevering. De tuin wordt aangelegd volgens het ontwerp waar we samen aan hebben gewerkt. Hierbij zijn kleine veranderingen natuurlijk altijd mogelijk.

We zijn er natuurlijk altijd zelf bij en weten ook precies welke afspraken zijn gemaakt. Over hoe minder schijven het moet gaan, des te beter de uitvoering zal zijn. Wij zijn een klein bedrijf dat het van mond-tot-mondreclame moet hebben. We zorgen er altijd voor dat de tuinen er tot in de puntjes perfect bij komen te liggen. Doordat wij altijd met meerdere personen op een klus werken zit u niet onnodig in de rommel. Als er dan weer een dag voorbij is, is er duidelijk vooruitgang te zien.

KENNISMAKING

Het eerste contact wordt meestal gelegd door u als klant. Om wat voor werkzaamheden het ook gaat: we maken altijd een afspraak om op een door u gewenst moment bij u thuis de situatie te bekijken.

ONTWERP EN OFFERTES

Om uw wensen te verwezenlijken, is een goed ontwerp benodigd. Daarom interviewen wij u tijdens de kennismaking zo uitvoerig mogelijk over uw wensen. Naderhand ontvangt u het ontwerp met offerte van ons.

DE UITVOERING

De uitvoering is natuurlijk één van onze belangrijkste taken en van groot belang tijdens onze werkwijze. De gehele uitvoering houden wij in eigen beheer. U heeft dus altijd met dezelfde personen te maken en niet met allerlei onderaannemers.

NAZORG EN GARANTIE

Ontwikkeling van uw tuin staat voorop. Naderhand bezoeken wij 2 à 3 keer uw tuin om u te voorzien van onderhoudsadvies en vervangen eventuele dode planten.

mooi_werk
0
× Chat met ons