ONZE WERKWIJZE

Het is zover, u bent eraan toe om uw tuin of buitenruimte aan te pakken. Van tuinontwerp, -aanleg, -onderhoud tot -inrichting, Hoveniersbedrijf Jutten is er voor u! Onze hoveniers werken met een persoonlijke en overzichtelijke werkwijze. Op deze pagina vertellen wij u daar graag meer over. Klik op één van de onderstaande buttons om meer informatie te bekijken over de werkwijze van Hoveniersbedrijf Jutten.

KENNISMAKING

Het eerste contact wordt meestal gelegd door u als klant. Om wat voor werkzaamheden het ook gaat: we maken altijd een afspraak om op een door u gewenst moment bij u thuis de situatie te bekijken.

ONTWERP EN OFFERTES

Om uw wensen te verwezenlijken, is een goed ontwerp benodigd. Daarom interviewen wij u tijdens de kennismaking zo uitvoerig mogelijk over uw wensen. Naderhand ontvangt u het ontwerp met offerte van ons.

DE UITVOERING

De uitvoering is natuurlijk één van onze belangrijkste taken en van groot belang tijdens onze werkwijze. De gehele uitvoering houden wij in eigen beheer. U heeft dus altijd met dezelfde personen te maken en niet met allerlei onderaannemers.

NAZORG EN GARANTIE

Ontwikkeling van uw tuin staat voorop. Naderhand bezoeken wij 2 à 3 keer uw tuin om u te voorzien van onderhoudsadvies en vervangen eventuele dode planten.

mooi_werk
0
× Chat met ons