WEBSHOP

Met behulp van de juiste items kunt u uw binnen- of buitenruimte een bijzondere sfeer geven. Wij zijn dé specialist op het gebied van groen, grote plantenbakken, de juiste verlichting, buitenhaarden en accessoires. Dankzij onze jarenlange kennis en liefde voor mooie materialen, trends en merken bent u bij ons altijd verzekerd van de juiste prijs en kwaliteit. Voor onze webshop hebben we een selectie gemaakt van de mooiste items voor buiten en binnen, voor ieders budget. Wij werken uitsluitend met leveranciers die voor ons aan de juiste kwaliteit en levertijd voldoen.

Van tevoren bespreken we uw wensen, waarna we u met liefde adviseren. Wij begeleiden het totale proces en zorgen persoonlijk voor de bezorging, plaatsing en styling. Bent u op zoek naar een bijzonder item en wilt u een zoekopdracht plaatsen? Bespreek met ons uw wensen en wij koppelen u de mogelijkheden, prijzen en levertijd terug.

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR

Persoonlijk materiaal- en productadvies.

Het online bestellen van planten en bomen.

Grote plantenbakken- en potten voor buiten en binnen.

De juiste verlichting voor binnen en buiten.

Buitenhaarden van Happy Cocooning.

Woonaccessoires en -inrichting voor buiten en binnen.

HOE ONLINE BESTELLEN WERKT

Stap 1  
Voeg de gewenste items vanuit de webshop toe aan uw winkelwagen.
Noteer de hoeveelheden, wensen of vragen bij de bestelnotitie.

Stap 2  
U ontvangt een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen.
Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw wensen door te nemen.

Stap 3     
Wij werken uw offerte uit en controleren de levertijd. U ontvangt de offerte inclusief levertijd, bezorgmogelijkheden en een verzoek tot aanbetaling. Bezorgkosten boven € 200,- zijn gratis binnen een straal van 15 km vanaf ons pick-up point (Quabbenburgerweg 21, Terwolde).

Stap 4 
U bevestigt of cancelt de bestelling en betaalt de aanbetaling.
Wanneer wij uw aanbetaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verwerkt.

Stap 5    
Uw bestelling staat gereed bij ons pick-up point of wordt op afspraak thuisbezorgd.

PLANTEN EN BOMEN

Bent u op zoek naar die ene specifieke plant? Wilt u zelf bijvoorbeeld uw balkon of complete tuin aanplanten? Of zoekt u juist planten of bomen met een maatje groter? Wij zijn dagelijks op de veiling om groen in te kopen voor onze klanten en wellicht voor u. We leveren dan ook de beste kwaliteit planten en bomen tegen een scherpe prijs.

GROTE PLANTENBAKKEN- EN POTTEN

Grote plantenbakken kunnen uw tuin, terras, veranda of balkon een bijzondere en luxueuze uitstraling geven. Maar vind ze maar eens! Wij zijn dé specialist op het gebied van grote plantenbakken met een hoogte vanaf 60 cm. Voor onze webshop hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste plantenbakken voor buiten en binnen, voor ieders budget.

BINNEN- EN BUITENVERLICHTING

Met verlichting zorgt u voor de ideale sfeer in een ruimte. Het maakt uw omgeving niet alleen lichter, maar ook nog eens mooier en aangenamer. In onze webshop bieden wij lampen en verlichting voor zowel binnen als buiten, passend bij elke smaak, elke behoefte en elk budget.

BUITENHAARDEN VAN HAPPY COCOONING

De buitenhaarden van Happy Cocooning geven ieder terras of veranda een stukje beleving die net even wat luxer aanvoelt. Deze buitenhaarden bieden de gezelligheid van een kampvuur zonder overlast van een traditionele houtbrander. Op die manier zorgen een buitenhaard ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw tuin of balkon.

INRICHTING & ACCESSOIRES

Bijzondere wooninrichting en grote accessoires kunnen een ruimte een bijzondere en luxueuze uitstraling geven. Maar vind ze maar eens! Dankzij onze jarenlange kennis en feeling voor mooie materialen en gebruik van ruimte, weten wij als geen ander hoe je een tuin, veranda, terras of balkon kunt afstylen.

mooi_werk
0
× Chat met ons