VERLICHTING

Met verlichting zorgt u voor de ideale sfeer in een ruimte. Het maakt uw omgeving niet alleen lichter, maar ook nog eens mooier en aangenamer. In onze webshop bieden wij lampen en verlichting voor zowel binnen als buiten, passend bij elke smaak, elke behoefte en elk budget. Met onze lampen en verlichting creëert u de perfecte verlichtingssfeer voor elke ruimte.

HOE ONLINE BESTELLEN WERKT

Stap 1  
Voeg uw gewenste items toe aan uw winkelwagen.
Noteer uw hoeveelheden, wensen of vragen bij de bestelnotitie.

Stap 2  
U ontvangt een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen.
Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw wensen door te nemen.

Stap 3     
Wij werken uw offerte uit en controleren de levertijd. U ontvangt de offerte inclusief levertijd, bezorgmogelijkheden en een verzoek tot aanbetaling. Bezorgkosten boven € 200,- zijn gratis binnen een straal van 15 km vanaf ons pick-up point (Quabbenburgerweg 21, Terwolde).

Stap 4 
U bevestigt of cancelt de bestelling en betaalt de aanbetaling.
Wanneer wij uw aanbetaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verwerkt.

Stap 5    
Uw bestelling staat gereed bij ons pick-up point of wordt op afspraak thuisbezorgd.

ONZE HARDLOPERS

VOOR BUITEN

Verlichting in de tuin wordt vaak gezien als een detail, maar dat is het beslist niet. De juiste tuinverlichting is namelijk van essentieel belang als u het beste uit uw tuin wilt halen. Daarnaast is buitenverlichting ook erg praktisch, het zorgt ervoor dat u in het donker kunt zien wat u doet. Tenslotte is het zo dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraken aanzienlijk verkleint. Dankzij onze kennis en liefde voor mooie materialen en merken bent u altijd verzekerd van de juiste prijs en kwaliteit.

VOOR BINNEN OF OVERKAPT

Binnenverlichting is toonaangevend voor de sfeer in uw woning. Datgene wat er in uw ruimte hangt, kan de puntjes op de i zetten waar u al een tijd opzoek naar was. Binnenverlichting komt in allerlei soorten en maten, materialen en kleuren. De woonstijlen- en trends veranderen voortdurend. Dankzij onze ervaring zijn wij hier altijd perfect van op de hoogte. Met onze kennis op zak en liefde voor mooie materialen en merken hebben wij een selectie gemaakt van de beste leveranciers. Op die manier bent u altijd verzekerd van de juiste prijs en kwaliteit.

mooi_werk
0
× Chat met ons