Veranda

Het gehele jaar door genieten van uw tuin? Misschien is een terrasoverkapping, veranda of tuinhuis dan echt iets voor u. Door een overkapping kunt u langer genieten van de zon, blijven de avonden langer warm en zijn u en uw tuinmeubels beschermd tegen de regen. Ongeacht de grootte van uw tuin adviseren wij u graag met de juiste kwalitatieve overkapping te realiseren. van deze terrasoverkapping.

Ontwerp en aanleg van uw veranda

De mogelijkheden voor de aanleg van een veranda zijn eindeloos. Door van tevoren met u in gesprek te gaan en uw wensen te bespreken, zorgen we ervoor dat het ontwerp nauw aansluit bij uw tuinwensen en -smaak. Vervolgens bestellen en leveren wij alle benodigde materialen en bouwen wij een veranda die het maximale uit uw tuin haalt. Daarin hoeft u geen concessies te doen.

De afgelopen jaren hebben wij al tal van veranda’s ontworpen en aangelegd. Door de opgedane ervaring weten wij als geen ander wat de beste locatie in uw tuin is en welke materialen en duurzame houtsoorten verkrijgbaar zijn. Bovendien denken wij met u mee over zaken als verlichting voor in uw tuin of overkapt, buitenhaarden, plantenbakken en inrichting voor het creëren van een heerlijke zitplek. Zo kunt u niet alleen nu maar ook in de toekomst genieten van uw terrasoverkapping!

mooi_werk
0
× Chat met ons