Tuinontwerp

Om uw droomtuin te realiseren is een goed tuinontwerp de tweede stap. Wij komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en zo uitvoerig mogelijk uw wensen door te nemen. U krijgt op daaropvolgend een eigen ontwerp in kleur zodat er tijdens de uitvoering geen verrassingen zijn. Wij ontwerpen digitaal of met de hand afhankelijk van de situatie. Samen zoeken we de materialen uit en krijgt u advies over de meest juiste producten. Op basis hiervan ontvangt u een passende offerte.

Kennismaking en inventarisatie

Het eerste contact wordt meestal gelegd door u als klant. Wat voor werkzaamheden het ook zijn, wij maken altijd een afspraak om bij u thuis langs te komen. Het maakt niet uit of dit overdag of ’s avonds is, of misschien op een zaterdag, alles is mogelijk. Doordat wij bij u thuiskomen voor de afspraak, is de situatie direct goed voor ogen. Hierdoor kunnen we samen brainstormen over wat de mogelijkheden zijn.

Omdat we uw wensen tot werkelijkheid willen brengen is een goed ontwerp een heel belangrijke stap. Tijdens de kennismaking worden uw wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Met deze informatie en opgedane ervaring ga we aan de slag. Dit is dan ook direct het grote voordeel van het bedrijf; u heeft altijd met dezelfde persoon te maken. Het ontwerp wordt digitaal of handmatig gemaakt afhankelijk van de situatie.

Ontwerp

Het ontwerp moet volledig aan uw wensen voldoen. Wanneer het ontwerp af is komen wij weer bij u langs om het tuinontwerp met u door te nemen en kunnen we eventueel nog wat kleine aanpassingen doorvoeren. Echter, door een goed kennismakingsgesprek te hebben

gehad en hierbij goed te hebben opgelet over wat u precies wilt zijn 9 van de 10 tekeningen meteen goed. Het ontwerp is dus de rode draad in het verhaal. Door dit ontwerp kunt u van tevoren (in kleur) zien hoe alles uiteindelijk eruit komt te zien. Zo zijn er tijdens de uitvoering geen verrassingen.

Aan de hand van het tuinontwerp kunnen we samen kijken naar de te gebruiken materialen. U kunt hierbij aangeven wat uw smaak is en ik kan het een en ander bijsturen om tot een verantwoorde soortkeuze te komen. Er zijn immers 1001 soorten stenen en dergelijke in de handel, dus een stukje begeleiding is ook hier weer erg belangrijk.
Alle materialen uitgezocht en is het tuinontwerp goed? Dan maken we aan de hand van deze gegevens de offerte klaar. We werken in 90% van de gevallen met een aanneemsom om zo van tevoren duidelijk te hebben wat het ongeveer gaat kosten. Hierdoor voorkomt u nare verrassingen achteraf.

Meewerken?

Alles is mogelijk. Wilt u zelf meewerken of bijvoorbeeld de aanplant zelf doen? In overleg kunnen wij samen uw droomtuin realiseren. U met uw eigen wensen en wij met het team van vakbekwame hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er de komende vijftien jaar op en top uitziet en u iedere dag van uw tuin kunt genieten.

mooi_werk
0
× Chat met ons