Tuinonderhoud

Elke tuin verdient het om fatsoenlijk onderhouden te worden. Uw tuin is ten slotte altijd in beweging: gras groeit hoger, planten raken uit hun vorm en onkruid steekt in rap tempo de kop op. Het is zonde als de sfeer van uw tuinontwerp verloren gaat. Tuinonderhoud vraagt echter wel om aandacht en kennis.

Zonder tuinonderhoud komt een tuin natuurlijk nooit tot het beeld wat het zou moeten hebben. Door ons als vakbekwame hoveniers in te zetten bij het onderhoud weet u zeker dat uw tuin op de juiste manier bijgehouden wordt. De ene keer gaat het om een snoeibeurt per jaar en de ander wil juist dat we om de week komen. Onze werkzaamheden variëren dan ook van grasmaaien, schoffelen en snoeien tot onkruidbestrijding en het tegengaan van ziektes en plagen.

Het is maar net wat u zelf aan uw tuin wilt doen en wij zijn er dan voor de grotere ingrepen, zoals de voor- en najaarsbeurten. Hierbij moet u natuurlijk denken aan het snoeiwerk, maar ook aan het scheuren van planten en bijmesten ervan. Als we zijn geweest ligt uw tuin er weer fris en strak bij, om zo weer een nieuw groeiseizoen in te gaan.

Bij tuinonderhoud moet u ook denken aan:

  • Het knippen van hagen;
  • Snoeien of kappen van bomen;
  • Het verticuteren en bijmesten van uw gazon;
  • Opschonen van vijvers, enz.
mooi_werk
0
× Chat met ons