Tuinaanleg

De uitvoering van het door ons gemaakte tuinontwerp is natuurlijk een van onze belangrijkste taken. Nu hebben we het over nieuwe aanleg, maar het kan hier ook gaan over het onderhoud van uw tuin, het plaatsen van een schutting en dergelijke. De gehele uitvoering houden wij in eigen beheer, hierdoor heeft u altijd met dezelfde personen te maken en niet met allerlei onderaannemers.

Van sloopwerk tot vijvers van grondwerk tot het plaatsen van uw tuinhuisje, wij verzorgen de complete tuinaanleg. Voor ons team van 8 vakbekwame hoveniers is geen klus te groot of te gek. Het enige wat u nog deels zelf hoeft te doen is het uitzoeken van de te gebruiken materialen. Hierbij helpen wij u en we geven advies over welke materialen u het beste kunt gebruiken.

Bestellen en leveren gaat altijd via ons, u heeft dus nergens meer omkijken naar tot aan de oplevering. De tuinaanleg wordt uitgevoerd volgens het door u en mij gemaakte ontwerp, waarbij kleine veranderingen natuurlijk altijd mogelijk zijn.

Wij zijn er natuurlijk altijd zelf bij en weten ook precies wat er allemaal is afgesproken. Over hoe minder schijven het moet gaan, des te beter de uitvoering zal zijn. Wij zijn een klein bedrijf dat het van mond-tot-mondreclame moet hebben. U kunt er dus vanuit gaan dat wij er altijd voor zorgen dat de tuinen er tot in de puntjes perfect bij komen te liggen.

Doordat wij altijd met meerdere personen op een klus werken, zit u niet onnodig in de rommel. Als er dan weer een dag voorbij is, is er duidelijk vooruitgang te zien.

mooi_werk
0
× Chat met ons