OVER ONS

In het jaar 2001 startte ik als zelfstandig hovenier. Ons team is intussen verrijkt met 20 hardwerkende mannen met een gedeelde passie voor het hoveniersvak. We delen graag onze groene kennis met de nieuwe generatie en zijn daarom erkend leerbedrijf.

Over ons team van gedreven hoveniers kunnen we kort zijn: een groep vakidioten met een gedeelde passie en grote liefde voor het hoveniersvak. Samen zorgen wij voor sierbestrating, erfverharding, beplanting, boomverzorging, (zwem)vijvers, tuinhuizen, veranda’s en plantenbakken. Wij beschikken over de kennis, de kunde én de passie om van uw tuin uw droomtuin te maken. Geen klus is ons te gek!

Wilt u online planten of bomen bij ons bestellen? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij leveren de beste kwaliteit planten en bomen tegen een scherpe prijs. Ook voor grote plantenbakken, verlichting, buitenhaarden en woon- en tuinaccesoires bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het leveren en afhalen van alle materialen, nieuw en gebruikt, voor ons een dagelijkse bezigheid. Droomt u al jarenlang van een tuin waar u uren wilt doorbrengen en waarin u zich thuis voelt? Ons team heeft al ontzettend veel mooi werk mogen realiseren en werkt iedere dag met plezier aan uw dromen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Wij houden het graag persoonlijk en lokaal. Daarom komen wij altijd zelf bij u langs om kennis te maken en uw wensen te inventariseren. Hierbij voorzien wij u van het beste advies en trends. Misschien wilt u zelf meewerken aan de aanleg of wilt u slechts een deel laten uitvoeren; niets is onmogelijk. Van tuinontwerp, -aanleg, –onderhoud tot inrichting en styling. Hoveniersbedrijf Jutten is er voor u.

leon jutten
mooi_werk
0
× Chat met ons