ONZE DIENSTEN

In het jaar 2001 startte ik als zelfstandig hovenier. Ons team is intussen verrijkt met 20 hardwerkende mannen met een gedeelde passie voor het hoveniersvak. Samen zorgen wij voor sierbestrating, erfverharding, beplanting, boomverzorging, (zwem)vijvers, tuinhuizen, veranda’s en plantenbakken. Wij beschikken over de kennis, de kunde én de passie om van uw tuin uw droomtuin te maken.

Wilt u online planten of bomen bij ons bestellen? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij leveren de beste kwaliteit planten en bomen tegen een scherpe prijs. Ook voor grote plantenbakken, verlichting, buitenhaarden en woon- en tuinaccesoires bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het leveren en afhalen van alle materialen, nieuw en gebruikt, voor ons een dagelijkse bezigheid. Droomt u al jarenlang van een tuin waar u uren wilt doorbrengen en waarin u zich thuis voelt? Ons team heeft al ontzettend veel mooi werk mogen realiseren en werkt iedere dag met plezier aan uw dromen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Wij houden het graag persoonlijk. Wij komen altijd zelf bij u langs om kennis te maken en uw wensen te inventariseren. Hierbij voorzien wij u van het beste advies en trends. Misschien wilt u zelf meewerken aan de aanleg of wilt u slechts een deel laten uitvoeren; niets is onmogelijk. Van tuinontwerp, -aanleg, –onderhoud tot inrichting en styling. Hoveniersbedrijf Jutten is er voor u.

leon jutten

Onze diensten

TUINONTWERP

Om uw droomtuin te realiseren, is een goed ontwerp de eerste stap. Wij komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en zo uitvoerig mogelijk uw wensen door te nemen. U krijgt bovendien een ontwerp in kleur en samen zoeken we de materialen uit.

TUINAANLEG

Door materialen direct en scherp in te kopen bij de bron kunnen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden voor ieder budget. Wij werken snel, nauwkeurig en verlenen garantie op al het verrichte werk.

TUINONDERHOUD

Uw tuin op de juiste manier bijhouden? Onze vakbekwame hoveniers snoeien, scheuren en bemesten uw planten en hagen. Van kleine tuinen tot het opschonen van uw vijver of het snoeien of kappen van bomen.

ZAAG- & SNOEIWERK

Heeft u een haag, struik of boom waar u zelf geen raad mee weet? Wij adviseren en helpen u graag, met oog voor kwaliteit voor zowel groen, dier en mens.

PLANTEN BESTELLEN

Opzoek naar die ene specifieke plant? Wilt u zelf uw balkon of complete tuin aanplanten? Of zoekt u juist planten of bomen met een maatje groter? Wij zijn dagelijks op de veiling om groen in te kopen en leveren de beste kwaliteit planten en bomen tegen een scherpe prijs.

WEBSHOP

WEBSHOP

In onze webshop vindt u naast planten en bomen, grote plantenbakken, buitenhaarden, verlichting en inrichting & accessoires. Dankzij onze jarenlange kennis en liefde voor mooie materialen, trends en merken bent u bij ons altijd verzekerd van de juiste prijs en kwaliteit.

TWEEDE KANSJES

TWEEDE KANSJES

Mooi, gebruikt materiaal verdient een tweede kans. Dit is de ideale plek voor de doe-het-zelver om materiaal te vinden voor het aanleggen of inrichten van uw tuin.

MATERIAAL BESTELLEN

Zelf aan het werk in uw tuin of buitenruimte? Wij leveren u graag kwalitatief materiaal, zoals zand, grind, hout, tegels of stenen.

mooi_werk
0
× Chat met ons