BUITENHAARDEN

De buitenhaarden van Happy Cocooning geven ieder terras of veranda een stukje beleving die net even wat luxer aanvoelt. Deze buitenhaarden bieden de gezelligheid van een kampvuur zonder overlast van een traditionele houtbrander. Op die manier zorgen een buitenhaard ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw tuin of balkon.

De buitenhaarden zijn gemaakt van oersterke en weerbestendige composiet. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Geniet buiten van gezelligheid, licht en warmte, zónder vonken of rook.

Als officiële leverancier van Happy Cocooning adviseren wij u graag over de meest passende oplossing voor uw situatie. Bovendien helpen wij u bij de plaatsing en installatie. Leveren wij uw tuin op? Dan zetten wij alles op alles om uw haardje te laten branden bij oplevering. Zo kunt u meteen optimaal genieten van uw nieuwe tuin.

koop-buitenhaarden-online

HOE ONLINE BESTELLEN WERKT

Stap 1  
Voeg uw gewenste items toe aan uw winkelwagen.
Noteer uw hoeveelheden, wensen of vragen bij de bestelnotitie.

Stap 2  
U ontvangt een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen.
Wij nemen persoonlijk contact met u op om uw wensen door te nemen.

Stap 3     
Wij werken uw offerte uit en controleren de levertijd. U ontvangt de offerte inclusief levertijd, bezorgmogelijkheden en een verzoek tot aanbetaling. Bezorgkosten boven € 200,- zijn gratis binnen een straal van 15 km vanaf ons pick-up point (Quabbenburgerweg 21, Terwolde).

Stap 4 
U bevestigt of cancelt de bestelling en betaalt de aanbetaling.
Wanneer wij uw aanbetaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verwerkt.

Stap 5    
Uw bestelling staat gereed bij ons pick-up point of wordt op afspraak thuisbezorgd.

mooi_werk
0
× Chat met ons