Kennismaking

Het eerste contact wordt meestal gelegd door u als klant. Om wat voor werkzaamheden het ook gaat, ik zal altijd een afspraak maken om bij u thuis langs te komen. Of dit nu overdag is of ‘s avonds, of misschien op zaterdag, alles is mogelijk.
Vanaf het eerste moment is het persoonlijk contact belangrijk. Dit zorgt er voor dat u mij uitvoerig kunt vertellen wat uw wensen zijn, en omdat ik meteen bij u thuis ben heb ik ook de situatie goed voor ogen, zodat we kunnen brainstormen over wat de mogelijkheden zijn.
Al gaat het om het weghalen van een boompje of het aanleggen van een gigantische tuin, iedere klant krijgt dezelfde aandacht om zo tijdens het ontwerpen en uitvoeren tot een perfect resultaat te komen.
De kennismaking is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos, om zo de drempel voor u om er eens een hovenier bij te halen zo laag mogelijk te houden.
Doordat u de tuin natuurlijk dagelijks ziet komt u vaak vast te zitten op dezelfde knelpunten wat inrichting betreft. Voor mij is het geheel nieuw en daarom kom ik vaak met frisse en soms geheel onverwachte idee├źn. Als u dus eens wilt weten of er niet meer mogelijk is met uw tuin, twijfel dan niet en laat er eens een vakman naar kijken. Dit zorgt er voor dat u ook in de toekomst iedere dag van uw tuin kunt genieten.