De uitvoering

De uitvoering van de door ons zelf gemaakte ontwerpen is natuurlijk een van onze belangrijkste taken. Nu heb ik het hier over nieuwe aanleg maar dan kan natuurlijk ook het onderhoud van uw tuin zijn.
De gehele uitvoering houden wij overigens in eigen beheer, dus u heeft altijd met dezelfde personen te maken en niet met allerlei onderaannemers. Van sloopwerk tot vijvers van grondwerk tot het plaatsen van uw tuinhuisje, wij verzorgen het complete pakket. Met ons team van 8 vakbekwame hoveniers is geen klus te gek of te groot. Het enige wat u eigenlijk nog zelf hoeft te doen is het uitzoeken van de te gebruiken materialen. Hierbij helpen wij u overigens ook. Het bestellen en leveren gaat gewoon via ons en eigenlijk heeft u verder nergens geen omkijken meer naar tot aan de oplevering. De tuin wordt gewoon uitgevoerd volgens het door u en mij gemaakte ontwerp, waarbij kleine veranderingen natuurlijk altijd mogelijk zijn. Ik ben er immers constant zelf bij dus ik weet ook precies wat er allemaal is afgesproken. Over hoe minder schijven het moet gaan, des te beter de uitvoering zal zijn. Verder zijn wij aangesloten bij de VHG, hierdoor moet het werk in ieder geval al aan de kwaliteitseisen voldoen. Verder zijn wij een klein bedrijf die het van de mond tot mond reclame moet hebben, dus zorgen wij er altijd voor dat de tuinen er tot in de puntjes perfect bij komen te liggen.

Wij werken ook altijd met meerdere personen op een klus zodat u niet onnodig in de rotzooi zit. Als er dan weer een dag voorbij is, is er weer duidelijk vooruitgang te zien.